Baileys z calvadosu

Další z mnoha receptů na domácí Bailey´s.


5.03x
150 min

Postup přípravy

Uzavřené plechovky salka dáme do hrnce s vodou a vaříme ponořené pod vodou 2 hodiny, nebo 1 hodinu v papiňáku. Uvařené konzervy necháme vychladnout a pak otevřeme. Zkaramelizované salko dáme do hrnce. Přilijeme šlehačku a calvados. Vše důkladně promícháme. Baileys z calvadosu nalijeme do lahví, uzavřeme a necháme uležet. Baileys z calvadosu podáváme podle chuti.
user-icon

autor duslik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Baileys z calvadosu

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena