Říká se a stává se, že se první palačinka nepovede. Je to takové nepsané pravidlo. Ale když už přijdete na ten fígl, jak palačinkové těsto připravit tak, aby mělo správnou hustotu, zároveň jej zvládnete rozprostřít po pánvi, aby byla palačinka dokonale tenká a měla křupavé okraje, je to opravdový um. Pojďme se to naučit.
Jablečné palačinky
(doba přípravy 1 hod )
Palačinkový dort s krémem
(doba přípravy 45 min )
Nadýchané plněné palačinky
(doba přípravy 15 min )
Zapékané palačinkové špalíčky
(doba přípravy 1 h 30 min )
Zdravé palačinky z ovesných vloček
(doba přípravy 10 min )
Zapékané masové palačinky
(doba přípravy 1 hod )
Zapečené špenátové palačinky
(doba přípravy 30 min )
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.