Nejlepší bramboračka: Bez hub se neobejdete a vývar je prostě základ!

Nejlepší bramboračka: Bez hub se neobejdete a vývar je prostě základ!

Kdo by ji nemiloval, voňavá, hustá a poctivá, taková je bramboračka, kterou si pamatujeme z kuchyně našich babiček. Jak si ji připravit tak, aby se opravdu podařila a chutnala jako za starých časů? Vsaďte při vaření na silný vývar a bez hub snad ani bramboračku nevařte. Nejlepší jsou houby sušené, protože dodají polévce silnější aroma.

922×

Přinášíme vám 6 nejlepších receptů na bramboračku, které rozhodně doporučujeme vyzkoušet!

Babiččina bramboračka

(doba přípravy 60 min)

Babiččina

Výborná bramboračka s hříbky

(doba přípravy 45 min)

Výborná

Jemná krémová bramboračka

(doba přípravy 35 min)

Jemná

Houbová bramborová polévka

(doba přípravy 45 min)

Houbová

Smetanová bramboračka s pestem

(doba přípravy 45 min)

Smetanová

Slezská bramboračka

(doba přípravy 60 min)

Slezská

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz