Milujete halušky? Zkuste recepty na halušky s brynzou, slaninou i se zelím

Milujete halušky? Zkuste recepty na halušky s brynzou, slaninou i se zelím

Halušky, bramborové noky, které má rád snad každý, stačí jen přizpůsobit suroviny, kterými je doplníme. Původně slovenské národní jídlo se i u nás těší velké oblibě, pojďme si ho připomenout a připravit na více způsobů.

15237×

Pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou

(doba přípravy 45 min)

Pravé

Halušky s vejcem a uzeninou

(doba přípravy 60 min)

Halušky

Halušky s rybím masem a brynzou

(doba přípravy 30 min)

Halušky

Špenátové halušky

(doba přípravy 30 min)

Špenátové

Bramborové halušky s cottage

(doba přípravy 45 min)

Bramborové

Tvarohové halušky se zelím

(doba přípravy 35 min)

Tvarohové

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz