
Halušky, bramborové noky, které má rád snad každý, stačí jen přizpůsobit suroviny, kterými je doplníme. Původně slovenské národní jídlo se i u nás těší velké oblibě, pojďme si ho připomenout a připravit na více způsobů.
Pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou
(doba přípravy 45 min)

(doba přípravy 60 min)

Halušky s rybím masem a brynzou
(doba přípravy 30 min)

(doba přípravy 30 min)

(doba přípravy 45 min)

(doba přípravy 35 min)

Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem
Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.

Recept slovenského bači: Halušky s brynzou a špekem krok za krokem
FOTORECEPT na domácí halušky s brynzou a špekem přímo od slovenského bači. Je to opravdová lahůdka, kterou vás naučíme!

Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena