V jednoduchosti je krása, říká šéfkuchař restaurace La Gare Vladimír Honzák a ukazuje, jak snadné je připravit dokonalou vaječnou omeletu, když víte, jak na to.
Budete potřebovat: 3 vejce, pár kapek smetany na šlehání, špetku soli a pepře a hrst nahrubo nasekaného libečku nebo jiné bylinky. Tak snadné to je!
Zdroj: Ihned.cz
Úvodní foto: Shutterstock.com
Vaječná omeleta s kuřecím
(doba přípravy 35 min )
Špenátová omeleta s omáčkou
(doba přípravy 30 min )
Vaječná omeleta se slaninou a rajčaty
(doba přípravy 15 min )
Vaječná omeleta s tuňákem
(doba přípravy 15 min )
Mleté maso v nejlepší podobě: Recept na skotská vejce krok za krokem
Skotská vejce jsou vejce obalená v mletém mase, strouhance a následně smažená či pečená v troubě. Někdo je zná pod označením pštrosí vejce. Dnes si je připravíme krok za krokem.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena