Zimní čalamáda

Výborný recept na konzervaci zeleniny.


4.620x

Postup přípravy

Zelí, papriku a cibuli důkladně očistíme a pokrájíme zhruba na stejně velké kousky. Zeleninu promícháme s olejem, nakladačem, octem a cukrem. Čalamádu necháme stát 2 hodiny. Zimní čalamádu naložíme do sklenic a dobře uzavřeme. Sterilujeme zhruba 10 minut. Takto připravenou čalamádu každý uvítá v zimě jako přílohu k hlavnímu pokrmu, hodí se téměř ke všemu.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zimní čalamáda

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena