Pickles ala čalamáda

Kvašená zelenina, rychlé kvašení, spousta enzymů. Vyzkoušejte úžasný recept.


4.36x
30 min

Postup přípravy

Rajčata, papriku libovolné barvy a velkou cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Zbytek zeleniny také očistíme a nastrouháme. Všechnu zeleninu zvážíme a přidáme 1% soli z váhy zeleniny. Všechnu zeleninu dobře v rukách zpracujeme, až zelenina pustí šťávu.

Takto zpracovanou zeleninu dáme do hliněné nádoby, zatížíme talířkem s těžítkem. Necháme kvasit v místnosti kolem 20 stupňů Celsia po dobu 3 - 5 dní. Po této době otevřeme, přendáme do sklenice a uskladníme v lednici.

Pickles ala čalamádu podáváme k hlavnímu chodu nejlépe polévkovou lžíci.
user-icon

autor Lilien


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pickles ala čalamáda

Zpět na recept