Pickles ala čalamáda

Kvašená zelenina, rychlé kvašení, spousta enzymů. Vyzkoušejte úžasný recept.


4.36x
30 min

Ingredience

1 kspaprika
2 ksrajčata
1 kscibule
20 dkgbílé zelí
1 kssalátová okurka

podle potřeby

himalájská sůl

Postup přípravy

Rajčata, papriku libovolné barvy a velkou cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Zbytek zeleniny také očistíme a nastrouháme. Všechnu zeleninu zvážíme a přidáme 1% soli z váhy zeleniny. Všechnu zeleninu dobře v rukách zpracujeme, až zelenina pustí šťávu. Takto zpracovanou zeleninu dáme do hliněné nádoby, zatížíme talířkem s těžítkem. Necháme kvasit v místnosti kolem 20 stupňů Celsia po dobu 3 - 5 dní. Po této době otevřeme, přendáme do sklenice a uskladníme v lednici. Pickles ala čalamádu podáváme k hlavnímu chodu nejlépe polévkovou lžíci.

Dopřejte si porci zdraví! Kvašený korejský kimchi salát krok za krokem

Tradiční korejský salát, který je podáván téměř ke všem pokrmům. Je plný vitamínů a dokonce celosvětově vnímán jako jedno z nejzdravějších jídel. Variant existuje nespočet, snad každá rodina má ten svůj kimchi salát, dnes se naučíme krok za krokem tento základní recept.

Dopřejte

Recept na sterilovanou zeleninu krok za krokem

Úroda okurek a jiné zeleniny je v plném proudu, proto se dnes krok za krokem vrhneme na zavařování.

Recept

user-icon

autor Lilien

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pickles ala čalamáda

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Japonská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena