Masaale Sabjiyaan

Ostrá dušená zelenina, která někomu může připomenout lečo, ale tento recept je mnohem lepší!


4.47x
25 min
1×

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky a necháme zesklovatět na olivovém oleji. Pak přidáme loupaná rajčata a přidáme všechno koření. Na tenké proužky nakrájíme také kapii a bílou papriku a necháme dusit společně s cibulí a rajčaty. Dále přidáme nakrájenou klobásu (maďarského typu). Všechno dusíme doměkka.

Mezitím uvaříme vejce natvrdo. Feferonky nakrájíme na proužky, chilli papričky nakrájíme na kolečka nebo také na proužky.

Až je zelenina měkká, přidáme petržel nakrájenou nadrobno, vejce nakrájené na kostky, feferonky a chilli papričky a promícháme.

K Masaale Sabjiyaan se hodí rýže, pita chléb apod.

Poznámka: Bez klobásy je to najednou vegetariánské jídlo. Místo kardamomu lze přidat kari koření.
user-icon

autor cubeec


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masaale Sabjiyaan

Zpět na recept