Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která skvěle zahřeje a zasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle tohoto receptu ji opravdu zvládne úplně každý. Zelňačka s houbami a klobásou s krajícem chleba hravě nahradí hlavní chod.
Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku
Kterou si vyberete?

Podzimní zelí pro chuť i pro zdraví
Zelí, jak známo, je cenným zdrojem vitamínů a jeho hlavní sezóna nastává právě teď, v chladných podzimních měsících. Zelí je v naší české kuchyni velmi oblíbené. Často se podává jako příloha k vydatnějším jídlům a upravuje se na různé způsoby.

Bramborové placky s červeným zelím krok za krokem
Bramborové placky plněné červeným zelím jsou lahodným pokrmem, který spojuje křupavost a chuť brambor s pikantním a sladkým aroma červeného zelí. Tento recept je ideálním doplňkem pro vegetariány i všechny milovníky dobrého jídla.

Autor:MonikaVL



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena