Zelená omáčka k rybám

Sladkokyselá petrželková omáčka.


2.9871x
20 min
1×

Postup přípravy

Smícháme hořčici s cukrem. Po kapkách vmícháme olej a omáčku osolíme, opepříme. Pak do základu zelené omáčky vmícháme sekanou petrželku a cibuli, okyselíme zředěným octem podle chuti. Zelenou omáčku podáváme k pečeným rybám.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelená omáčka k rybám

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena