Vaření.czReceptyBramborová polévka s jogurtem

Bramborová polévka s jogurtem

Jednoduchá polévka s brambory, petrželí, celerem zjemněná jogurtem. Skvělou chuť polévce dodá petrželka nebo pažitka.


3.0801x
45 min
1×

Postup přípravy

Brambory a oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Čerstvé houby nakrájíme na tenké plátky a lehce osmažíme na pánvi. Petržel a celer očistíme a nakrájíme na kostičky. Připravené brambory vložíme do vývaru a uvaříme je doměkka. Brambory rozmixujeme. Základ polévky okořeníme solí a pepřem. Přidáme celer, mléko, petržel, houby a povaříme a odstavíme. Po dovaření přimícháme jogurt. Bramborovou polévku ihned podáváme a zdobíme sekanou zelenou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová polévka s jogurtem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena