Východočeské kuřecí řízky

Jemné kuřecí masíčko provoněné zázvorem a česnekem, obalené v trojobalu.


3.0869x
75 min
3×

Postup přípravy

Kuřecí řízky lehce naklepeme. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Kuřecí řízky po obou stranách potřeme česnekem utřeným se solí, okořeníme paprikou, pepřem a zázvorem a dáme na hodinu i více do chladu odležet.

Uleželé řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a strouhance a na rozpáleném tuku dozlatova osmažíme.

Východočeské kuřecí řízky podáváme s čerstvou zeleninou a brambory v jakékoliv podobě.

Jak správně smažit řízky?

user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Východočeské kuřecí řízky

Zpět na recept