2 ks | vejce | |
3 kg | brambory | |
1 kg | cibule | |
1 ks | pórek | |
500 ml | sladká smetana | |
100 g | strouhaný sýr | |
2 balíčky | plátkový sýr | |
250 ml | kečup sladký | |
2 balíčky | salám junior | |
2 balíčky | salám gothaj | |
podle chuti | ||
---|---|---|
koření |
V hlavní roli brambory: Levné a rychlé recepty na celý týden
Brambory - velmi vděčná a univerzální plodina, která je oblíbenou součástí českého jídelníčku. Každý Čech zkonzumuje zhruba 65 kilogramů brambor ročně! Máme pro vás pár receptů, které s nadšením zařadíte ke svým oblíbeným.
Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky
Dlouholetý šéfkuchař Café Colore Luboš Leopold radí, jak udělat co nejchutnější šťouchané brambory. Stačí máslo, šalotka a brambory, které vám zbyly například z přípravy salátu.
Autor:An2nA
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena