Vinná klobása v trojobalu

Příprava vinné klobásy nezabere moc času a chuťově nás překvapí.


3.927x
45 min
4×

Postup přípravy

Vinnou klobásu rozdělíme na díly asi 25 cm dlouhé. Každý z nich zamotáme do tvaru šnečka a napíchneme na zašpičatělou špejli nebo kovovou jehlu na špízy.

„Šneky“ z klobásy obalíme v hladké mouce, potom v rozkvedlaném vajíčku, nakonec ve strouhance. Obalené je smažíme na másle, či oleji, z obou stran, dokud není obal ze strouhanky růžový a křupavý.

Vinnou klobásu v trojobalu podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory. Můžeme doplnit i uvařeným kysaným zelím.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vinná klobása v trojobalu

Zpět na recept