Vaření.czReceptyVelikonoční roštěná v bylinkové krustě

Velikonoční roštěná v bylinkové krustě

Jednoduchý recept na skvělou Velikonoční roštěnou pečenou s bylinkové krustě.


3.0173x
75 min

Postup přípravy

Nejprve si předehřejeme troubu na 180 °C. Maso omyjeme, osušíme a řádně osolíme a opepříme. Bylinky očistíme, omyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky, které posekáme najemno.

V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso v něm zprudka orestujeme ze všech stran. Bylinky smícháme s horčicí s horčicí a strouhankou a směsí potřeme horní část masa. To dáme do pekáčku a pečeme asi 50 minut do růžova.

Upečené maso nakrájíme na plátky a podáváme s jarní zeleninou a brambory.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Velikonoční roštěná v bylinkové krustě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena