Velikonoční roštěná v bylinkové krustě

Jednoduchý recept na skvělou Velikonoční roštěnou pečenou s bylinkové krustě.


3.0173x
75 min

Postup přípravy

Nejprve si předehřejeme troubu na 180 °C. Maso omyjeme, osušíme a řádně osolíme a opepříme. Bylinky očistíme, omyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky, které posekáme najemno.



V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso v něm zprudka orestujeme ze všech stran. Bylinky smícháme s horčicí s horčicí a strouhankou a směsí potřeme horní část masa. To dáme do pekáčku a pečeme asi 50 minut do růžova.



Upečené maso nakrájíme na plátky a podáváme s jarní zeleninou a brambory.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Velikonoční roštěná v bylinkové krustě

Zpět na recept