Možná vás dosud odrazoval zdánlivě složitý postup a hlavně spousta nevydařených pokusů, které jste slyšeli v okolí. Mnozí skutečně razí pravidlo, že na tuto francouzskou delikatesu se musí vědecky. Následující recept však vyšel hned napoprvé, zkuste ho i vy!
Makronky platí za nejfotogeničtější cukrovinku na světě. Původně se obešla bez náplně
Zjistěte, odkud makronky pocházejí, proč jsou tak oblíbené a jak se z nenápadné italské sušenky stala francouzská legenda. A kdo ví – třeba vás jejich příběh inspiruje natolik, že si je troufnete upéct i doma.

Velikonoční hot cross buns krok za krokem
Recept na anglické bochánky, které připomínají naše velikonoční mazanečky. V tomto receptu si můžete vyzkoušet jejich veganskou variantu krok za krokem.

Velikonoční svátky mají být veselou a barevnou oslavou jara, obrovské množství čokolády, které si však děti obvykle přinesou domů z koledy, zůstává často nevyužité ještě dlouho po Velikonocích. Zkuste to letos trochu jinak.

Autor:Veronika



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena