Veganská polévka z červené řepy

Recept na moc dobrou a zdravou polévku z řepy, mrkve a brambor.


5.01x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a orestujeme v hrnci na oleji. Poté přidáme očištěnou mrkev nakrájenou na kolečka a oloupanou středně velkou červenou řepu nakrájenou na kotsky. Chvilku restujeme a poté zalijeme 750 ml vody a necháme vařit cca 30 minut.

Následně si oloupeme brambory, nakrájíme na kostky a přidáme do hrnce. Přihodíme prolisovaný česnek, sůl a pepř a vaříme ještě 10 minut, dokud nebudou brambory měkké. Podle chuti můžete do polévky přidat jarní cibulku, libeček nebo jinou bylinku.

Veganskou polévku z červené řepy můžeme ihned servírovat.

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Veganská polévka z červené řepy

Zpět na recept