2 lžičky | sůl | |
2 plátky | máslo | |
2 l | voda | |
2 ks | špejle | |
2 ks | sladká mražená kukuřice |
Grilování na všechny způsoby: Naučte se grilovat kukuřici i brambory
Grilování, rožnění, barbecue - opékání na otevřeném ohni je staré tisíce let. A dodnes se při něm lidé s nadšením setkávají při přípravě jídla, oslavách a letních párty.
Kukuřičné palice (lidově klasy) zabalené do listenů jsou oblíbenou, výživnou a lehce stravitelnou zeleninou. Sklizené v mléčné zralosti chutnají nejlépe. Rady k nákupu i zpracování.
Kukuřičná polenta: Tradiční italské jídlo, které se dá zapékat, smažit i připravit na sladko
Zkoušíte rádi nové pokrmy? Nebojíte se experimentovat? Sáhněte v obchodě se zdravou výživou po kukuřičné mouce a připravte si doma polentu.