Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou

Tvarohové vdolky s brusinkami a hustou zakysanou smetanou zdobíme ovocem. Podáváme jako teplý moučník nebo samostatně, třeba k večeři.


4.464x
30 min
7×

Postup přípravy

Připravíme si těsto. Mouku smícháme s kypřícím práškem, tvarohem a vejci. Ovoce na zdobení omyjeme a nakrájíme na kousky.

Z těsta vyválíme plát asi 1 cm vysoký a vykrájíme z něj stejná kolečka o průměru asi 4 cm.

Vdolky smažíme ve vyšší vrstvě oleje do růžova. Necháme je okapat na papírové utěrce.

Tvarohové vdolečky s brusinkami a krémovitou smetanou podáváme teplé. Zdobíme kousky ovoce a podle chuti sypeme moučkovým cukrem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou

Zpět na recept