Vaření.czReceptyTvarohové vdolky se zakysanou smetanou

Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou

Tvarohové vdolky s brusinkami a hustou zakysanou smetanou zdobíme ovocem. Podáváme jako teplý moučník nebo samostatně, třeba k večeři.


4.464x
30 min
7×

Postup přípravy

Připravíme si těsto. Mouku smícháme s kypřícím práškem, tvarohem a vejci. Ovoce na zdobení omyjeme a nakrájíme na kousky. Z těsta vyválíme plát asi 1 cm vysoký a vykrájíme z něj stejná kolečka o průměru asi 4 cm. Vdolky smažíme ve vyšší vrstvě oleje do růžova. Necháme je okapat na papírové utěrce. Tvarohové vdolečky s brusinkami a krémovitou smetanou podáváme teplé. Zdobíme kousky ovoce a podle chuti sypeme moučkovým cukrem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena