Vyzkoušejte recept na smažené vdolečky z bramborového těsta, které podáváme jako teplý moučník i sladkou večeři. Nejlépe chutnají s brusinkovým džemem a řeckým jogurtem.
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
500 g | brambory |
100-150 ml | mléko |
40 g | droždí |
1 lžička | cukr krupice |
450 g | polohrubá mouka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
cukr moučka | |
brusinkový džem | |
řecký jogurt |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.