Jednoduchý koláč po francouzsku: Upečte si tradiční clafoutis s třešněmi
Clafoutis je francouzský dezert, který je tak jednoduchý, že ho zvládneme přichystat i se zavřenýma očima. A přesto dostaneme dokonalý výsledek. Typické je pro něj vláčné těsto podobné palačinkovému, šťavnaté třešně i s peckami a decentní nádech vanilky nebo mandlí. Když se třešně červenají na stromech, není důvod váhat!
Nejsnazší džem na světě? Rybízový. Potřebujete na něj jen dvě suroviny
Na rybízový džem nepotřebujeme víc než dvě suroviny. Opravdu. Stačí jen rybíz, cukr a kastrol. Rybíz sám obsahuje dost pektinu, takže želírovacích prostředků netřeba.
Autor:Renata Hřebíčková

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena