Třešňová bublanina z palačinkového těsta

Vyzkoušejte výbornou teplou bublaninu, při jejímž pečení těsto opravdu bublá.


4.061x
45 min
7×

Postup přípravy

Všechny ingredience vložíme do nádoby a našleháme, nejlépe elektrickým šlehačem, v řídké těsto.

Hlubší plech polijeme olejem, olej rovnoměrně rozetřeme. Plech potřený olejem vložíme do trouby a troubu rozehřejeme.

Na rozpálený plech nalijeme těsto a posypeme ho omytými třešněmi. Vrátíme do rozehřáté trouby a pečeme při 200 °C asi 25 - 30 minut, dokud těsto neztuhne a na okrajích nezezlátne.

Třešňovou bublaninu posypeme moučkovým cukrem, necháme jen mírně vychladnout a ještě teplou podáváme. Třešňovou bublaninu z palačinkového těsta můžeme vylepšit ušlehanou smetanou.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Třešňová bublanina z palačinkového těsta

Zpět na recept