Tiramisu z pomazánkového másla

Další levnější variace oblíbeného krémového moučníku.


3.3250x
20 min
5×

Postup přípravy

Do mísy rozklepneme vejce, přidáme cukr a utřeme do pěny. Přimícháme pomazánkové máslo a opět zamícháme.

Formu vyložíme alobalem a dno i okraje formy obložíme piškoty. Následně je pokropíme kávou. Na nasáklé piškoty rozprostřeme polovinu krému a opět ji obložíme piškoty. Nakonec přidáme zbytek krému, uhladíme jej a moučník dáme na tři hodiny chladit do lednice. Přikrytý.

Vychlazené tiramisu z pomazánkového másla posypeme kakaem.

Foto: Vojtěch Leman
user-icon

autor teilla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tiramisu z pomazánkového másla

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Italská