Tatarák z lososa

Nejlepší domácí tatarák z lososa všech dob. Recept rozhodně vyzkoušejte!


3.58x
20 min

Postup přípravy

Z lososa sloupneme kůži. Rybu nasekáme na drobné kousky, můžeme ji i utřít nožem. Šalotku očistíme a nakrájíme na drobné kousky, stejně tak chilli papričku. Z citronu vymačkáme šťávu.

Lososa nasypeme do misky, přidáme šalotku, chilli papričku, citronovou šťávu, zakysanou smetanu, sojovou omáčku, chilli omáčku, nasekané italské bylinky a wasabi. Všechny suroviny na tatarák z lososa pořádné promícháme, dochutíme solí, pepřem a vložíme na chvíli do lednice.

Mezitím upečeme tousty, ty pak šikmo rozkrojíme na trojúhelníky.

Tatarák z lososa servírujeme pomocí tvořítka nebo jen tak od ruky, vedle položíme tousty a
máme hotovo. Kdo chce, může na dekoraci použít čerstvé bylinky (pažitku, bazalku apod.).
user-icon

autor Sweet.Tess


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarák z lososa

Zpět na recept