0.5 lžičky | cukr | |
0.5 lžičky | sůl | |
300 ml | mléko | |
500 g | hladká mouka | |
1 balíček | droždí (42g) |
Recept se obejde bez jogurtu, vajíček a dalších zbytečností!
Langoše – odkud se vzaly a proč je Češi milují?
Langoš je nadmíru oblíbená pochoutka, která bývá neodmyslitelnou součástí nejrůznějších festivalů a letních akcí. Odkud pochází, na kolik způsobů se dají připravit a existuje i česká alternativa?
Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku
Venkovní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.
Lepší než ze stánku! Domácí langoše krok za krokem
Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.