Langoše od babičky

Jednoduchý a rychlý recept na výbornou chuťovku pro různé příležitosti.


4.750x
30 min
9×

Postup přípravy

Smícháme dohromady hladkou mouku, mléko, droždí, sůl, cukr a necháme těsto vykynout. Potom uděláme z těsta menší bochánky a necháme znovu vykynout. Nakonec roztáhneme těsto do požadovaného tvaru a smažíme na pánvi. Langoše od babičky podáváme teplé podle chuti potřené česnekem či tatarkou nebo kečupem a posypané nastrouhaným sýrem.


Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku


Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.


Langoše,


Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem


Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.


Lepší


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Langoše od babičky

Zpět na recept