Langoše od babičky

Jednoduchý a rychlý recept na výbornou chuťovku pro různé příležitosti.


4.750x
30 min
9×

Ingredience

těsto

2 lžičkycukr
2 lžičkysůl
4 dlmléko
1 kostkadroždí
500 ghladká mouka

podle chuti

česnek
kečup
tvrdý sýr
tatarka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Smícháme dohromady hladkou mouku, mléko, droždí, sůl, cukr a poté necháme vypracované těsto vykynout. Potom uděláme z těsta menší bochánky a necháme znovu vykynout. Nakonec roztáhneme těsto do požadovaného tvaru a smažíme na pánvi v rozpáleném oleji z obou stran.

Langoše od babičky podáváme teplé podle chuti potřené česnekem či tatarkou nebo kečupem a posypané nastrouhaným sýrem.

Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku

Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.

Langoše,

Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem

Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.

Lepší

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Langoše od babičky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena