Srbské červené rizoto

Jednoduché rizoto zajímavé chuti.


4.694x
0
11×

Postup přípravy

Do vroucího vývaru z bujónu dáme vařit rýži podle návodu na obalu.

Mezitím nakrájíme cibuli na kostičky a na troše sádla ji zpěníme. Poté k ní přidáme na malé kousky pokrájené vepřové maso a smažíme. Kapii nakrájíme také na malé kousky (čerstvou nebo sterilovanou) a přisypeme ji do pánve. Ještě zakápneme rajčatovým protlakem, okořeníme a osolíme a vypneme ohřev. Rýži scedíme a ve velkém hrnci ji promícháme s masovou směsí. Můžeme ještě okořenit podle chuti.

Srbské rizoto rozdělíme na talíře, podle chuti posypeme strouhaným sýrem a ihned podáváme.
user-icon

autor Bibík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Srbské červené rizoto

Zpět na recept