Srbské červené rizoto

Jednoduché rizoto zajímavé chuti.


4.694x
0
11×

Ingredience

1 kscibule
1 lžícerajčatový protlak
400 grýže
2 kostkymasox
100 gvepřové maso
1 lžícemletá sladká paprika
1 kssterilovaná kapie

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

sádlo

Postup přípravy

Do vroucího vývaru z bujónu dáme vařit rýži podle návodu na obalu. Mezitím nakrájíme cibuli na kostičky a na troše sádla ji zpěníme. Poté k ní přidáme na malé kousky pokrájené vepřové maso a smažíme. Kapii nakrájíme také na malé kousky (čerstvou nebo sterilovanou) a přisypeme ji do pánve. Ještě zakápneme rajčatovým protlakem, okořeníme a osolíme a vypneme ohřev. Rýži scedíme a ve velkém hrnci ji promícháme s masovou směsí. Můžeme ještě okořenit podle chuti. Srbské rizoto rozdělíme na talíře, podle chuti posypeme strouhaným sýrem a ihned podáváme.
user-icon

autor Bibík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Srbské červené rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Srbská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena