Špenátový krém s olivovými krutony


3.0929x
45 min

Ingredience

sůl
500 mlsmetany
10 kszelených oliv
bílý pepř
50 mlolivového oleje
10 ksčerných oliv
250 gšpenátu mraženého nebo čerstvého
250 g(kuřecího) vývaru
50 gpórku
50 gparmazánu
francouzská bageta
světlá jíška

Postup přípravy

Na olivovém oleji zesklovatíme pórek nakrájený na jemno, zalijeme vývarem a smetanou. Vše povaříme asi 10 minut. Necháme přejít prudším varem, poté vložíme špenát překrojený na kousky nebo povaříme 3-5- minut. Vše promixujeme, dochutíme solí a pepřem. Přo podávání vkládáme ochucení krutovy, které připravíme z bagety nakrájen´é na kostičky, opečené společně s nasekanými olivai a strouhaným parmazánem na olivovém oleji.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špenátový krém s olivovými krutony

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.