Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem

Recept na přípravu výborného předkrmu z listového těsta, špenátu a sýru.


4.610x
45 min
2×

Postup přípravy

Česnek nakrájíme na plátky a zarestujeme se špenátem, osolíme a opepříme.

Vyválíme listové těsto na plát a do středu položíme ochucený špenát a na něj klademe plátky sýra. Listové těsto srolujeme a závin dáme na plech vyložený pečícím papírem. Rozšleháme vejce a závin jím potřeme.

Sýrový závin pečeme 20 minut v troubě při 180 °C.

Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem podáváme jako chutný předkrm.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem

Zpět na recept