Tento levný, rychlý a velmi chutný recept jsem připravila podle známého italského šéfkuchaře Mario Batali, který působí v hotelech v Las Vegas, New Yorku a Los Angeles.
5 l | voda na vaření |
omáčka | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
2 lžíce | olivový olej |
400 ml | konzervovaná krájená rajčata |
150 ml | domácí rajčatová šťáva |
0.5 ks | sušená červená chilli paprička |
100 ml | horká voda z vaření |
podle chuti | |
1 lžička | sůl |
čerstvě mletý černý pepř | |
příloha | |
450 g | špagety |
na ozdobu | |
2 lžíce | petrželová nať |
100 g | parmigiano reggiano |
autor Libchen
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.