Torta di spaghetti

Jedná se o recept na jednoduchý a rychlý oběd.


0.00x
90 min

Postup přípravy

Uvaříme špagety, ale jen tak na půl doby, než je psáno. Poté scedíme. 

Na pánvičce osmahneme kousky kuřecího masa (může být ale i vepřové či mleté). Na něj vylijeme velkou sklenici zeleninového leča a malou konzervu leča s klobásou (klobásu předem nakrájíme), poté směs trochu podusíme.

Nedovařené špagety promícháme s masovo-zeleninovou směsí, dáme na pekáč, navrch nasypeme Rajčinky s bazalkou a poklademe sýrem - my lenoši použijeme plátky sýra, vy pečlivější nastrouhaný sýr, který je samozřejmě chutnější. Sýr musí být všude tam, kde jsou Rajčinky, aby se nám nepřipálily. Samozřejmě trošku posolíme, případně dochutíme chilli. Pak dáme tak na hodinku zapéct do trouby.

Torta di spaghetti je výborná s okurkou a pochutnáte si na ní i za studena.
user-icon

autor Baba KOPRA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Torta di spaghetti

Zpět na recept