Smetanové houbové gnocchi

Jednoduché gnocchi se smetanou, kuřecím masem a houbami.


4.725x
20 min
12×

Postup přípravy

Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu a scedíme. Na másle zprudka osmahneme kuřecí prsa nakrájená na kostičky a zalijeme smetanou. Podusíme a přidáme najemno nakrájené hříbky a podusíme.

Pokud nemáme čerstvé hříbky, použijeme sušené, které si předem namočíme do vody. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Do hotové omáčky vsypeme gnocchi a promícháme.

Smetanové houbové gnocchi podáváme na předehřátém talíři.
user-icon

autor Arlene


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smetanové houbové gnocchi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská