Smažený pangasius

Základní recept na smaženou rybu.


3.58x
35 min

Ingredience

4 plátkypangasius

podle chuti

sůl
citron
bílý pepř
bylinková sůl

trojobal

vejce
strouhanka
smetana
hladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Pangase omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a po obou stranách posypeme bylinkovou solí.

Vejce rozšleháme se smetanou (asi 2 lžíce na 1 vejce), mírně osolíme a opepříme. Do dalších talířků nebo mističek si přichystáme hladkou mouku a strouhanku.

Pangase nejprve obalíme v mouce, namočíme ve vajíčku a dáme do strouhanky. Pak smažíme v rozpáleném oleji.

Smažený pangasius je dobrý s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažený pangasius

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena