Smažený gothaj s bramborovou kaší a dušenými fazolkami

Recept na rychlé a chutné jídlo pro nenáročné.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Salám nakrájíme na plátky zhruba o tloušťce 1,5 cm. Plátky salámu obalíme v hladké mouce smíchané s trochou soli a pepře, může být i špetka červené papriky. Takto obalené smažíme z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova.


Brambory oloupeme, uvaříme doměkka a rozmixujeme na hladkou kaši spolu s máslem a mlékem.


Smažený gothaj s bramborovou kaší podáváme s fazolkami dušenými na páře, ochucenými solí a olivovým olejem.


Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce


Jistě souhlasíte, že na vaření během pracovního týdne moc času nezbývá. Rychlost je v tomto případě na prvním místě, ale i tak vám v žaludku nemusí skončit obložená bageta a majonézový salát s rohlíkem. Inspirujte se našimi recepty a připravte si do práce třeba zeleninový kuskus, špaldoto a chutné rizoto.


Rychlé


Obědy od pondělí do pátku: Rychlé recepty hotové do 30 minut


Na zdlouhavé vaření není někdy čas, ale to nic nemění na tom, že si chceme pochutnat a dopřát si teplé jídlo každý den. Máme pro vás 5 tipů na rychlé obědy, které potěší celou rodinu.


Obědy

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažený gothaj s bramborovou kaší a dušenými fazolkami

Zpět na recept