Shepherds pie

Recept z USA na zapékané mleté maso s bramborovou kaší.


2.417x
30 min

Postup přípravy

Nejprve připravíme klasickou bramborovou kaši. Její příprava není součástí tohoto receptu.

Najemno nasekáme cibuli a orestujeme jemně na pánvi. Poté přidáme mleté maso a smažíme dokud nezhnědne.

Vezmeme žampionovou polévku za sáčku a uvaříme v horké vodě (vody dáme poloviční množství než je v návodu).

Do zapékací mísy dáme cibuli s osmaženým masem, přidáme malou plechovku hrášku či fazolek a jednu malou plechovku kukuřice. Vše pořádně zamícháme a zalijeme předpřipravenou žampionovou polévkou. Navrch poté dáme vrstvu bramborové kaše a dáme péct do trouby.

Shepherds pie pečeme v troubě na 180°C cca. 30 min.

Poté to pokapeme stroukankou rozmíchanou v rozpuštěném másle a dále pečeme na 150°C cca. 15 min.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Shepherds pie

Zpět na recept