Vaření.czReceptySegedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky

Segedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky

Pokud vám chutná segedín, ale moc nemusíte to tučné vepřové, zvolte krůtí maso, které je šťavnaté a zdravé. Segedín je nejlepší, když mu dáte čas. Maso a ingredience osmahněte a pak pomalu pečte.


4.04x
160 min

Ingredience

2 kscibule
0.5 lvývar z kostí
2 lžícemletá sladká paprika
1 kskrůtí stehno
1 balíčekkysané zelí

podle chuti

sůl
koření

Postup přípravy

Krůtí maso očistíme, vykostíme a nakrájíme na kostky. V hluboké pánvi rozehřejeme sádlo a maso na něm osmahneme. Mouku nepoužívám. Když je maso zatáhnuté, přidáme cibuli a mletou papriku. Mícháme do doby, dokud cibule nezezlátne. Směs přendáme do pečícího sáčku nebo uzavíratelné pečící formy, přidáme zelí a půl litru vývaru. Pytel zatáhneme a dáme péct na 3 - 4 hodiny při 120 °C. Hotový segedínský guláš z krůtího stehna podáváme s batátovými hranolky, protože jsou lowcarb :-)
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Segedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena