Segedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky

Pokud vám chutná segedín, ale moc nemusíte to tučné vepřové, zvolte krůtí maso, které je šťavnaté a zdravé. Segedín je nejlepší, když mu dáte čas. Maso a ingredience osmahněte a pak pomalu pečte.


4.04x
160 min

Postup přípravy

Krůtí maso očistíme, vykostíme a nakrájíme na kostky.

V hluboké pánvi rozehřejeme sádlo a maso na něm osmahneme. Mouku nepoužívám. Když je maso zatáhnuté, přidáme cibuli a mletou papriku. Mícháme do doby, dokud cibule nezezlátne.

Směs přendáme do pečícího sáčku nebo uzavíratelné pečící formy, přidáme zelí a půl litru vývaru. Pytel zatáhneme a dáme péct na 3 - 4 hodiny při 120 °C. 

Hotový segedínský guláš z krůtího stehna podáváme s batátovými hranolky, protože jsou lowcarb :-)


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Segedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná