Salát z červeného zelí

Jednoduchý salát z bulharské kuchyně.


3.0117x
15 min

Postup přípravy

Zelí zbavíme vrchních špinavých a otlačených listů. Rozkrojíme jej na 4 díly, zbavíme košťálu. Díly nakrájíme na plátky a lehce potřeme solí. Postříkáme octem a necháme na hodinu uležet. Uložíme na talíř a zalijeme olejem.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát z červeného zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena