Rychlá kuřecí čína

Recept na rychlou kuřecí čínu, která je skvělá s rýží tří barev.


4.4386x
30 min
26×

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, očištěnou papriku na kostičky, pórek na půlkolečka, cibuli na proužky a z hrášku slijeme nálev.

Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme cibuli a pórek a chvíli restujeme. Přidáme papriku, hrášek a ještě chvíli prohříváme, restujeme za puštění šťávy. Poté ke směsi vsypeme maso, přilijeme sójovou omáčku, koření a za občasného míchání dusíme, popř. můžeme podlít trochou vývaru nebo vody. Jakmile je maso měkké, čínu odstavíme.

Rychlou kuřecí čínu podáváme s rýží. Lze ji podávat i s hranolky, americkými nebo vařenými brambory a tatarskou omáčkou. Já raději používám grilovací koření, čína se mi zdá takto chutnější.

Další recepty na čínu

user-icon

autor devon80


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá kuřecí čína

Zpět na recept