Rychlá kmínová chuťovka

Slaná chuťovka je vhodná ke všem příležitostem, hlavně ji zvládne každý začátečník.


3.765x
45 min

Postup přípravy

Na pomoučeném vále vyválíme 2 - 3 placky velikosti plechu. Přeneseme je na plechy s pečícím papírem a rádýlkem nebo nožem je rozkrájíme na kostičky, obdélníčky nebo trojúhelníčky. Jednotlivé kousky nemusíme od sebe oddalovat, po upečení jdou pěkně odlomit. Vejce rozšleháme se lžičkou kečupu a rádýlkem rozkrájené těsto potřeme rozšlehaným vajíčkem. Těsta pak posypeme solí a mletým kmínem. Pečeme zprudka v předehřáté troubě dozlatova. Po upečení jednotlivé kousky od sebe oddělíme. Podáváme např. k vínu. Pozn: Koření na posypání můžeme různě obměňovat. Získáme tak vždy jinou chuť.


Recept na silvestrovské sýrové krekry krok za krokem


Máte rádi slané pečivo a hledáte zaručený recept, kterým překvapíte rodinu i přátele? Potom rozhodně vyzkoušejte tyto sýrové krekry z brynzy. Budete překvapeni, jak křehké mohou být.


Recept


Silvestr může začít: Výběr nejlepších receptů na pomazánky


Top recepty na pomazánky, které užijeme při nejrůznějších slavnostních příležitostech, v tuto chvíli třeba k blížícím se oslavám příchodu nového roku. Vyzkoušejte ty nej recepty od klasické česnekové pomazánky, po vajíčkovou, rybí, ale i netradičně rajčatovou nebo z červené řepy.


Silvestr

user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá kmínová chuťovka

Zpět na recept