300 g | ovesné vločky | |
100 g | kokosová mouka | |
150 g | čokoládový proteinový prášek | |
2 lžíce | datlový sirup | |
220 g | arašídové máslo | |
350 ml | rostlinné mléko | |
1 lžíce | hořké kakao |
Ovesné vločky si v mixéru rozmixujeme na jemno. Poté přendáme do mísy, přisypeme kokosovou mouku, čokoládový protein a kakao. Vše spolu promícháme a nakonec přidáme arašídové máslo, datlový sirup a rostlinné mléko. Rukama vypracujeme pevnou hmotu a rovnoměrně ji rozprostřeme na plech. Můžeme jestě polít vysokoprocentní čokoládou a posypat oříšky nebo sušeným ovocem.
Takto připravenou směs dáme přes noc ztuhnout do lednice. Druhý den nakrájíme na tyčinky a můžeme konzumovat. Z tohoto množství vytoříme zhruba 20 tyčinek.
Recept na domácí müsli krok za krokem
Dnes vás naučíme křupavé domácí müsli, které je prostě úžasné! Chuťově vynikající a hlavně - přesně víte, co do něj dáte. FOTORECEPT krok za krokem.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena