Podle tohoto receptu si připravíme jednoduchou a dobrou polévku, která je nenáročná na suroviny i čas. Navíc v ní užijeme i starší chléb. Pokud chceme chlebovou polévku povýšit na vyšší level, sáhneme po domácím vývaru.
Už žádné plýtvání! Jak využít starý chleba v kuchyni?
Každému občas doma nějaký ten kus chleba zbyde, ale pokud ho nenecháte v sáčku, kde zplesniví, ale třeba v bedýnce ve spižírně, kde jen vyschne a ztvrdne, můžete ho sice věnovat sousedům, kteří mají slepice, ale můžete ho také docela dobře zužitkovat v kuchyni.
Cizrnovo-mrkvová polévka krok za krokem
Tato polévka vás jistě zahřeje a prospěje vašemu zdraví. Doplníte vitamíny, bílkoviny a určitě vás i překvapí oříšková chuť cizrny.
Dýňová polévka s jablkem a zázvorem krok za krokem
Klasickou dýňovou polévku nejspíš znáte, zkuste si ji ale zjemnit jablkem a prohřát zázvorem. Hotová bude za pár minut a postup hravě zvládnou i ti, kteří s vařením teprve začínají.
Autor:Handulka