Tvarůžková česnekačka

Pochoutka pro ty co milují olomoucké tvarůžky.


3.1109x
30 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Uzené maso nakrájíme na menší kostičky. Brambory vložíme do čisté vody a přivedeme k varu. Pak je lehce osolíme a asi 3 minuty povaříme. Vsypeme uzené maso a společně vaříme, než brambory změknou, ale nesmí být rozvařené. Těsně před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek. Znovu krátce provaříme a přidáme rozkvedlané vejce. Uvařenou polévku nabíráme do misek. Doprostřed misky vložíme kolečko tvarůžku a vložíme do předem rozehřáté trouby na 170 °C na dobu 10 - 15 minut. Tvarůžkovou česnekačku ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tvarůžková česnekačka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena