Rychlá boloňská omáčka

Jednoduchá, rychlá a hlavně chutná omáčka k těstovinám a lasagním.


4.3319x
30 min
19×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme nebo nasekáme.

Cibulku osmahneme, přidáme mleté maso a orestujeme. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a dusíme asi 10 minut. Vlijeme rajský protlak, znovu podusíme, přidáme bazalku, trochu vody a cukr. Podle potřeby ještě sůl a pepř. Opět 10 minut dusíme.

Rychlou boloňskou omáčku podáváme k jakýmkoliv těstovinám.
user-icon

autor KatkaRad


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá boloňská omáčka

Zpět na recept