Výborné boloňské špagety

Recept na přípravu oblíbené omáčky s mletým masem ke špagetám.


3.29x
35 min
1×

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na malinké kousky a česnek prolisujeme. Na rozpáleném oleji v hrnci dáme dozlatova orestovat cibuli. Mleté maso ochutíme, já dávám koření na mleté maso. K orestované cibulce přidáme mleté maso. Až máme maso hotové, přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a necháme chvilku všechno restovat. Mezitím přidáme sůl, bazalku a různé koření podle naší chuti. Dále přidáme trochu kečupu a mícháme. Za chvilku dolijeme celý kečup a přidáme česnek. Podle chuti můžeme omáčku dokořenit. Špagety uvaříme podle návodu. Špagety přelijeme boloňskou omáčkou, můžeme posypat nastrouhaným sýrem. Výborné boloňské špagety ihned podáváme.


Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!


Zapékané těstoviny jsou velmi vděčné - jsou levné, ne moc pracné a zasytí opravdu celou rodinu. Přinášíme vám 8 skvělých receptů na těstoviny z jednoho pekáčku - zapečené se zeleninou, uzeninami, ale i houbami.


Těstoviny

user-icon

autor Bapi17


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborné boloňské špagety

Zpět na recept