Vaření.czReceptyRybízová marmeláda z pekárny

Rybízová marmeláda z pekárny

Velmi jednoduchá příprava domácí marmelády.


4.131x
120 min

Postup přípravy

Rybíz vymačkáme v odšťavňovači. Šťávu nalijeme do nádoby na pečení chleba. Přidáme želírovací cukr a kyselinu citronovou. Lehce promícháme a pekárnu nastavíme na program jam/džem. Po 80 minutách je program ukončen. Rybízovou marmeládou naplníme vymyté sklenice, pevně uzavřeme a otočíme víčkem dolů. Necháme 5 - 10 minut stát a otočíme zpět. Rybízovou marmeládu z pekárny používáme podle potřeby.

Rybíz: Jak využít drobné ovoce z našich zahrádek?

Možná právě keříčky rybízu, jejichž větvičky jsou obalené dlouhými hrozny s černými nebo červenými plody a pod tíhou ovoce se sklánějí k zemi, by chtěl mít na své zahrádce nejeden z nás.

Rybíz:

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

Dnes si podle FOTOPOSTUPU krok za krokem ukážeme, jak rychle připravit rybízový koláč s drobenkou. Je jednnoduchý, rychlý a výborný.

Když

user-icon

autor sylver

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybízová marmeláda z pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena