Rybízová marmeláda z pekárny

Velmi jednoduchá příprava domácí marmelády.


4.131x
120 min

Postup přípravy

Rybíz vymačkáme v odšťavňovači. Šťávu nalijeme do nádoby na pečení chleba. Přidáme želírovací cukr a kyselinu citronovou. Lehce promícháme a pekárnu nastavíme na program jam/džem. Po 80 minutách je program ukončen. Rybízovou marmeládou naplníme vymyté sklenice, pevně uzavřeme a otočíme víčkem dolů. Necháme 5 - 10 minut stát a otočíme zpět. Rybízovou marmeládu z pekárny používáme podle potřeby.


Rybíz: Jak využít drobné ovoce z našich zahrádek?


Možná právě keříčky rybízu, jejichž větvičky jsou obalené dlouhými hrozny s černými nebo červenými plody a pod tíhou ovoce se sklánějí k zemi, by chtěl mít na své zahrádce nejeden z nás.


Rybíz:


Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem


Dnes si podle FOTOPOSTUPU krok za krokem ukážeme, jak rychle připravit rybízový koláč s drobenkou. Je jednnoduchý, rychlý a výborný.


Když

user-icon

autor sylver


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybízová marmeláda z pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká