Pstruh na víně

Pstruh v alobalu. Dochucujeme vínem. Recept na rybí pochoutku.


4.17x
60 min

Postup přípravy

Rajčata omyjeme, zbavíme stopek a nakrájíme na čtvrtky, můžeme i na kolečka.
Česnek oloupeme, prolisujene a rozetřeme se solí.

Očištěné a omyté pstruhy naplníme pokrájenými rajčaty. Potíráme rozetřeným česnekem, pokapeme mírně olejem a přelijeme červeným vínem. Pstruha můžeme i trochu opepřit.

Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu, naskládáme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě, průběžně kontrolujeme, jestli je maso měkké.

Pstruha na víně podáváme s hranolkami.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruh na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní