Pstruh na víně

Pstruh v alobalu. Dochucujeme vínem. Recept na rybí pochoutku.


4.17x
60 min

Postup přípravy

Rajčata omyjeme, zbavíme stopek a nakrájíme na čtvrtky, můžeme i na kolečka. Česnek oloupeme, prolisujene a rozetřeme se solí. Očištěné a omyté pstruhy naplníme pokrájenými rajčaty. Potíráme rozetřeným česnekem, pokapeme mírně olejem a přelijeme červeným vínem. Pstruha můžeme i trochu opepřit. Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu, naskládáme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě, průběžně kontrolujeme, jestli je maso měkké. Pstruha na víně podáváme s hranolkami.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena