Speciál o grilování: Protože Češi grilování milují!
Grilování a opékání špekáčků na ohni k létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.

Chuť a vůni hub si nespletete: Houbařská sezóna právě vrcholí!
Hon na hřiby a jiné jedlé druhy hub je právě v těchto zářijových dnech na svém vrcholu. Pro mnohé z nás nejsou houby jen jídlem, ale doslova vášní! Pojďme se na houby podívat zblízka - prověřit si své znalosti, vyzkoušet spoustu receptů na polévky, smaženice i omáčky, naučit se houby sušit, zamrazit i nakládat, ale také uchovat v nich důležité vitamíny. Mimochodem, věděli jste, že až 6 milionů Čechů minimálně jednou ročně vyrazí do lesa na houby? Náš houbařský speciál si proto nesmíte nechat ujít!

Autor:Vilienka

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena