Pohanková kaše

Zdravé vegetariánské jídlo, které je snadné připravit, prospěšné při žilních problémech (křečové žíly atd. jako prevence).


4.514x
30 min
2×

Postup přípravy

Pohanku nasypeme do slané vařící vody a zamícháme. Odstavíme a na 25 minut dáme pod peřinu. Pokapeme slunečnicovým olejem a osladíme medem.

Doporučuje se použít tmavší pohanku, světlá by snad mohla být karcinogenní kvůli způsobu zpracování.

Pohankovou kaši podáváme hned po přípravě. Je výborná na snídani.
user-icon

autor Elík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pohanková kaše

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.