Pohanková kaše

Zdravé vegetariánské jídlo, které je snadné připravit, prospěšné při žilních problémech (křečové žíly atd. jako prevence).


4.514x
30 min
2×

Postup přípravy

Pohanku nasypeme do slané vařící vody a zamícháme. Odstavíme a na 25 minut dáme pod peřinu. Pokapeme slunečnicovým olejem a osladíme medem. Doporučuje se použít tmavší pohanku, světlá by snad mohla být karcinogenní kvůli způsobu zpracování. Pohankovou kaši podáváme hned po přípravě. Je výborná na snídani.
user-icon

autor Elík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pohanková kaše

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena