1 stroužek | česnek | |
2 lžíce | olej | |
2 lžíce | máslo | |
2 lžičky | majoránka | |
1 ks | cibule | |
2 ks | mrkev | |
1 ks | petržel | |
4 ks | klobása | |
100 g | fazole | |
2 lžíce | hladká mouka | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
koření | ||
mletý pepř | ||
na ozdobu | ||
zelená bylinka |
Nejlepší podzimní polévky, které spolehlivě zahřejí!
Polévky. Husté, vydatné, plné zeleniny i masa. Těchto 10 receptů doporučujeme vyzkoušet - najdete mezi nimi klasickou bramboračku, kyselici, ale i oblíbenou dýňovou či kukuřičnou polévku, nechybí ani klasický hovězí vývar.
Videorecept: Burgery z červených fazolí, po kterých se jen zapráší
Skvělá alternativa nejen pro vegetariány, ale i pro všechny masožravce, kteří občas rádi do svého jídelníčku zařadí něco nového a zdravějšího. Méně kalorické, lépe stravitelné a chuťově vynikající - takové jsou burgery z červených fazolí, které vás dnes naučíme.
Autor:Markéta v troubě
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena